Smijernsdør

Unikt design med en smijernsdør i hjemmet ditt

Smijernsdører- og smijernsvegger har et industrielt utseende, og egner seg perfekt i hjemmet for å dele av rom, i inngangsparti, for å dele av rom eller kontor, som soveromsdør eller for å ramme inn et kjøkken - det er fantasien som setter grensene for hva det kan brukes til.

Usikker på om en smijernsdør fungerer i ditt hjem? Bestill en gratis befaring - så hjelper vi deg å finne ut av det! Etter det vil du motta et 3D-design så vel som et uforpliktende pristilbud - innen 3 dager.

Bestill befaring

Smijernsvegger som skiller av et koselig hjørne i et hjem

Bruk lekre smijernsdetaljer i hjemmet for å bryte opp

Smijernsdører- og smijernsvegger har et industrielt utseende. Stilen dukket opp på 1880-tallet, og ble enda mer populært under art deco-epoken. Den er også veldig kjent for sin bruk i New York loft style-kontor, og egner seg helt perfekt for å bryte opp- og skille av rom. De passer utmerket i kombinasjon med andre materialvalg, som for eksempel mur, betong og eik.

Smijernsdører som skiller av et kjøkken fra en stue

Få inn maksimalt naturlig lys

Metalldør med glass er utrolig trendy, og egner seg perfekt i hjemmet for å dele av rom, i inngangsparti, for å dele av rom eller kontor, som soveromsdør eller for å ramme inn et kjøkken - det er fantasien som setter grensene for hva det kan brukes til. Én av hovedfordelene med smijernsdører er at de slipper gjennom mye naturlig lys, og kan med fordel brukes i mindre leiligheter der det er begrenset med naturlig lys dersom man bruker tradisjonelle dører.

Smijernsvegger- og dører som skiller av et vaskerom fra resten av hjemmet

Tynne sprosser for en clean look

Alle dører leveres etter dine ønsker og behov. De leveres hovedsakelig med tynne, sorte sprosser og med klart glass - men mulighetene er mange. Du bestemmer selv hvilken pulverlakkert farge rammen skal ha, og du er fri til å velge mellom alle RAL-farger. Hvordan glass det skal være bestemmer du også, om det så er klart glass, sotet glass, sikkerhetsglass, lyddempende glass eller andre typer.

Smijernsvegger som skiller av en trapp og en gang

Høy standard og enda bedre kvalitet

Alle våre dører- og vinduer leveres med utrolig høy kvalitet - vi er best i bransjen. Rammene er laget av galvanisert jern, og kommer med en pulverlakkert overflate helt uten skjøter. De står i mot både vær, vind- og brann, og kommer til å vare i lang tid.

Smijernsdører som deler av et loft og et kontor

Hengsler som fungerer til alle installasjoner

Vi leverer hengsler for alle type installasjoner. Vi har blant annet hengsler som lar deg åpne døra 180° eller 90°. Hengslene som lar deg åpne døra 180° er montert på utsiden av rammen, og lar deg åpne døra helt. Dersom døren blir for stor for å åpnes, tilbyr vi også løsninger for det.

Ytterdører i smijern

Forskjellige type smijernsdører

Vi leverer flere forskjellige type smijernsdører for ulike installasjoner. De mest vanlige er enkeltdør- og tofløyet dør, men vi har også foldedør og skyvedør. Vi har selvfølgelig også mulighet til å montere glassvegger dersom du ikke har behov for å kunne åpne, og kun ønsker en fast montert løsning for å dele av et rom.

Fordeler med å velge en smijernsdør:

  • Lekkert, moderne og trendy design

  • Lang varighet og lite vedlikehold

  • Høyt lysinnslipp

  • Enorm fleksibilitet - tilpass den etter hjemmets behov

  • Velg mellom et hav av farger - og glasstyper

  • Bestem hvordan døra låses - med magnet eller med dørhåndtak og mulighet for å låse

Hvor mye koster en smijernsdør?

Vi selger og monterer markedets beste smijernsdører og vegger, både når det gjelder kvalitet og kundetilfredstilhet. Bestill befaring i dag, så kommer vi hjem til deg og ser hvilke muligheter vi kan tilby for deg og hjemmet ditt. Etter det vil du motta et uforpliktende pristilbud, slik at du kan vurdere det i ditt eget tempo.

Usikker på om smijern passer for deg? Se 10 måter å bruke smijern i ditt hjem.

Skitne glassdører? Sånn her vasker- og vedlikeholder du smijernsdørene dine.

Se alle våre dører og vinduer her.