Designglass

Vi tilbyr et bredt utvalg av designglass med ulike egenskaper og funksjoner. Bla. farget glass, laminert glass, etset glass, emaljert glass med mer.

Vi tilbyr et bredt utvalg av designglass med forskjellige egenskaper og funksjoner, blant annet farget glass, laminert glass, etset glass, emaljert glass med mer.

Interiørglass er et perfekt valg for deg som ønsker å gi hjemmet et særeget preg. Her er det mye å velge mellom, og våre eksperter hjelper deg gjerne å finne ut hva som blir best for ditt hjem.

Eksempler på designglass:

  • Silketrykt glass
  • Laminert glass med farget eller hvitt mellomlag
  • Syreetset glass
  • Teksturglass
  • Emaljert glass
  • Speil

Ornamentglass

Ornamentglass er glass med mønster som er innpreget under produksjonen. Vi har delt våre ornamentglass inn i to familier, DECORGLASS med klassiske mønstre og MASTERGLASS med moderne mønstre.

I tillegg leverer vi ornamentglass som tilfører estetiske verdier gjennom sitt mønster. De har et stort lysgjennomslipp, men hindrer innsyn. Sortimentet består av glass som har sine designrøtter i 60- og 70-tallet.

Ornamentglass forsynes med mønster allerede under produksjonen. Det varme glasset passerer da mellom valser med mønster som preges i glassets overflate.

Farget glass

Det finnes flere forskjellige måter å farge glass på, blant annet:

Gjennomfarget glass (PARSOL i grått, bronse og grønt) er glass som farges ved fremstillingen. Glasset er gjennomsiktlig som en farget væske.

Emaljert glass (EMALIT) er glass der emaljefargen brennes inn i forbindelse med herdingen. Våre ornamentglass i MASTERGLASS-serien kan emaljebelegges.

Laminert glass med farget folie mellom glasslagene (STADIP COLOR) gir helt gjennomsiktige glass.

Lakkert glass (PLANILAQUE EVOLUTION) kan bearbeides, men ikke herdes. For at glasset skal bli sikres dersom det knuser så kan vi utstyre det med en plastfolie på den lakkerte baksiden.

Etset glass

Etset glass (SATINOVO) slipper gjennom dagslyset, men hindrer innsyn. Etset glass erstatter den eldre teknikken hvor man såndblåste glasset.