glasshus

Hvordan moderne glassteknologi former lette og luftige rom

Hvordan moderne glassrekkverk former lette og luftige rom

Glass

metalldorer-s-glass-533x800

Glassvegger er perfekt for deg som har underholdning eller for å blande innendørs og utendørs rom. Å legge til et glassvegg er en fin måte å modernisere ethvert hjem på. Med utlån av lys og ekstra stue blir de et meget ettertraktet tillegg til hjem over hele Norge.

Men å få det riktig er ikke alltid lett. Og å velge riktig type glass er selvfølgelig nøkkelen. Vi husker alle vintertrenden på 90-tallet; iskald om vinteren, kokende varm om sommeren og øredøvende høyt under regnet. Heldigvis er dagens moderne glassvegger en helt annen type. Takket være den enorme utviklingen innen glassteknologi, kan disse moderne rommene nå brukes og nytes hele året; skape elegante ekstra mellomrom i alle slags eiendommer.

Siden lanseringen av verdens første selvrensende glass, har glasset hjulpet til å utviklet trenden med vakre, men svært funksjonelle utvidelser. Det mikroskopiske belegget med tovirkninger bryter ned organiske avleiringer som deretter skylles bort av regn, noe som gjør den ideell for bruk i vanskelig tilgjengelige områder.