Velux-takvindu-i-et-grønt-og-moderne-soverom

Velux takvinduer

Har du et gammelt takvindu som lekker, eller ønsker du rett og slett bare å få inn mer lys i hjemmet ditt? Da er et Velux takvindu det perfekte valget.

Glass.no er sertifisert montør og hjelper deg å finne det perfekte Velux-vinduet for deg!

Har du et gammelt takvindu som lekker, eller ønsker du rett og slett bare å få inn mer lys i hjemmet ditt? Da er et Velux takvindu det perfekte valget. Velux leverer markedets beste takvinduer, og vi er en sertifisert montør som sørger for at alt fra planlegging til ferdig installert vindu går smertefritt.

Kvinne som åpner Velux takvindu

Hvorfor velge Velux

Velux har siden 1941 levert kvalitetsvinduer til hjem i hele verden. Hustak er et område som er svært lite brukt til å bidra til inneklimaet i hjemmet, men med et takvindu fra Velux så er det enkelt å forvandle et ellers mørkt- og kjedelig hjem til et lyst, luftig og moderne hjem. Vinduene kan brukes i hjem med både skråtak eller flate tak, og det finnes løsninger for ethvert tak.

Kvinne som sitter og leser foran to Velux Integra-vinduer

Et takvindu for ethvert hjem

Velux takvinduer fungerer i alle typer hjem: eneboliger, rekkehus, leiligheter - mulighetene er endeløse. Velux takvinduer er helt tilpasningsbare, både når det gjelder utforming, så vel som farge- og finish. Du bestemmer selv utseendet og funksjonen på vinduet. Vi i Glass.no kommer på befaring hos deg, og hjelper deg med å se hvilke muligheter som finnes for ditt hjem. Vi hjelper deg også å finne ut hva som blir best i ditt hjem.

Gardiner som holder lyset ute - perfekt for Velux

Demp lysinnslippet med gardiner, screens og rulleskodder

Når solen steker eller du ønsker å sove så er det ikke alltid ønskelig å slippe inn så mye lys fra taket. Da er det superenkelt å utstyre ditt Velux-vindu med solskjerming. Velux har flere produkter å velge mellom - steng lyset helt ute, demp lyset, eller utstyr vinduet med et insektsnett slik at vinduet kan stå åpent uten å slippe inn uønskede insekter. Gardiner monteres på innsiden, men screens og rulleskodder monteres på utsiden av vinduene.

Velux Integra smartstyring av vinduene

Smarte takvinduer

Velux leverer smarte vinduer til smarthjem! Velg VELUX INTEGRA® for å enkelt betjene vinduene via en veggbryter eller via din smarttelefon. Velg VELUX ACTIVE with NETATMO så kan du enkelt automatisere ditt hjem med smart overvåkning. Den overvåker automatisk luftkvalitet og temperatur, og holder automatisk inneklimaet i ditt hjem på topp. Dersom det kommer en uventet regnskur så lukker den vinduet, og sørger for at hjemmet ditt ikke blir vannskadet.

Glass

Glass.no er en godkjent montør av Velux takvinduer

Vi tilbyr alt fra a-å, og tilbyr også installasjon av takvinduer fra Velux. Når du har bestemt deg for at du vil ha et nytt takvindu, eller ønsker å erstatte et eksisterende vindu, kommer vi på befaring. Deretter så finner vi sammen ut hva som blir best for ditt hjem, både når det gjelder funksjon, men også utformning av vinduet. Etter det så monterer vi vinduet for deg, og gjør alt etter boka. Enklere blir det ikke!

Koselig møblering foran et Velux takvindu

Forskjellige typer Velux-vinduer

Velux leverer mange forskjellige typer vinduer for alle hjem- og bygg. Uansett om du har et skråtak eller et flatt tak så finnes det et vindu for ditt hjem. De kan styres manuelt eller smart via bryter eller via en app, og de kan utstyres med solskjerming - helt lystett eller lett soldemping.

Midthengslet Velux takvindu med en mor og en datter som sitter på en seng foran

Midthengslet takvindu

 • For takvinkel på 15-90°

 • Midthengslet montering med ventilasjon integrert i toppen av vinduet

 • Lett å manøvrere med håndtak i overkant

 • Enkelt å rengjøre utsiden

 • Ventilasjonsfilter som beskytter fra støv og insekter

 • Kan oppgraderes til VELUX INTEGRA® for smart styring av vinduet

Elektrisk betjent topphengslet Velux-vindu med et par som står og ser ut gjennom de

Topphengslet takvindu

 • For takvinkel på 15-55° (opptil 75° med spesialfjær)

 • Uforstyrret panoramautsikt da vinduet kan åpnes helt

 • Lett å manøvrere med håndtak i nedkant

 • Enkelt å rengjøre utsiden

 • Ventilasjonsfilter som beskytter fra støv og insekter

 • Kan oppgraderes til VELUX INTEGRA® for smart styring av vinduet

Velux vindu for flatt tak med buet glass

Velux for flatt tak

 • For takvinkel på 0-15°

 • Neste generasjons vinduer fra Velux

 • Fås med plant eller buet glass

 • Fantastisk overlys som gir mer dagslys

Velux vinduer for flatt tak er en revolusjon innen vindudesign, og lar deg få inn lys i rom som du ellers ikke ville fått inn naturlig lys i. Velg mellom flere forskjellige typer glass, enten det er plant eller buet glass, eller velg en vinduskuppel. Bestem om vinduet skal ha fastkarm, eller om det skal være åpningsbart. Du får selvfølgelig også vinduene for flatt tak med smart styring gjennom VELUX INTEGRA® og VELUX ACTIVE.

Velux lystunneler for flatt- og skrått tak

Lystunneler

 • For flatt og skrått tak (0-60°)

 • Slipp inn dagslys i trange plasser som baderom, trapperom eller ganger

 • 4mm herdet glass med belegg som rengjør seg selv

 • Kan installeres nesten overalt