Stue med innerdører med glass så vel som klassiske vinduer med sprosser

Vi hjelper deg å skifte vinduer

Unknown block type "undefined", specify a component for it in the `components.types` option

Glass.no - vinduspesialisten siden 1889

Driver du og pusser opp, eller bygger du nytt? Vi leverer vinduer for alle hjem - moderne og klassiske. Bestill befaring i dag, så hjelper vi deg.

Usikker på hvilke vinduer som ville passet i ditt hjem? Bestill befaring fra oss i dag, så kommer en av våre dyktige håndverkere hjem til deg og kommer med tips og råd. Etter det mottar du et uforpliktende prisforslag.

Bestill befaring

Har du knust et vindu? Få hjelp her!

Klassisk stue med nye Frekhaug-vinduer og koselig interiør

Kvalitetsvinduer til alle hjem

Vi leverer et bredt utvalg av vinduer til alle typer hjem, moderne som klassiske. Nye vinduer har mange fordeler ovenfor gamle vinduer, som blant annet at fører til lavere strømkostnad takket være bedre isolasjonsevne.

Moderne vinduer i et moderne hjem

Moderne vinduer

Moderne vindudesign defineres med enkle designtrekk, simple linjer og store, åpner vindusflater. De passer i de aller fleste hjem, og du kan få de med en rekke forskjellige funksjoner og egenskaper.

Stue med innerdører med glass så vel som klassiske vinduer med sprosser

Klassiske vinduer

Klassiske design på vinduene kjennes igjen av et avrundet formspråk, sprosser og utformingen av lukkemekanismen. De har gjerne fler detaljer enn moderne vinduer, og passer inn i klassiske, flotte hus som har behov av rehabilitering. Selv om vinduene har et klassisk utseende, så har vinduene akkurat like gode egenskaper som vinduer med moderne utseende.

To håndverkere installerer et nytt vindu

Montering av vinduer

Vi har montert vinduer i mange tusen hjem siden 1889, og har svært fornøyde kunder på grunn av vårt grundige arbeid. Bestill montering av de nye vinduene i dag, så kan du nyte av grundig håndverk og et bedre inneklima, så vel som lavere strømkostnader i mange år fremover.

Velg mellom forskjellige glasstyper

Vi leverer isolerglass som standard, men vi tilbyr også:

  • Soldempende glass
  • UV-filtrerende glass
  • Smussavvisende glass
  • Støydempende glass
  • Sikkerhetsglass
  • Brannglass

Typene vindusglass:

Soldempende glass

Soldempende glass slipper inn lys, stopper varme og bidrar til et mer behagelig inneklima. Det er derfor hensiktsmessig å velge solbeskyttende glass i sør- och vestvendte rom.

UV-filter

Opplever du at møbler, gjenstander og gulv blir solbleket på grunn av sollyset gjennom vinduene? Da er svaret glass med UV-filter. Glass med UV-filter er laminert, og hindrer at UV-stråler slipper inn. Kombineres gjerne med soldempende glass.

Smussavvisende glass

For boliger med vinduer på lite tilgjengelige steder så lønner det seg å ha selvvaskende glass. Selvvaskende glass har et belegg på utsiden, som består av nanoteknologi. Solstråler treffer glasset brenner vekk skitt og smuss fra glasset, og når det regner så sprer det seg utover glasset og skyller vekk skitten. Selvvaskende vinduer er avhengig av både sol- og regn for å fungere.

Støydempende glass

Støy kan gå ut over bokvaliteten i hjemmet ditt. Det finnes forskjellige nivåer av støydempende glass, og kan tilpasses støyforholdene rundt din bolig. Vi anbefaler det i støyutsatte området.

Sikkerhetsglass

Det finnes to typer sikkerhetsglass, og det er herdet og laminert. Det brukes gjerne på steder so, er mer utsatt for innbrudd, eller når glasset må tåle høyere påkjenninger. Når laminert glass knuser så blir glasset hengende fast i en folie. Dette reduserer faren for kuttskader, og gjør det vanskeligere å bryte seg gjennom glasset. Herdet glass er mellom 3-5 ganger så hardt som tradisjonelt glass, og når det knuser så brytes det opp i små biter som reduserer faren for personskade.

Brannhemmende glass

Brannglass er spesialglass som gir en midlertidig beskyttelse mot brann. Det finnes forskjellige grader av hvor brannhemmende glasset er, men generelt sett så fungerer brannklassifisert glass som en barriere dersom det oppstår røyk og flammer i en kortere periode. Visse typer kan også gi en viss isolasjon mot varme fra brann.