Sikkerhetsglass

Sikkerhetsglass tåler mer enn vanlig glass, og er aktuelt å bruke til flere forskjellige applikasjoner. Les mer om sikkerhetsglass her.

For å redusere risikoen for ulykker eller beskytte mot støt/slag, tilbyr vi et bredt spekter av glassprodukter som oppfyller strenge sikkerhetsstandarder uten å gå på bekostning av lysinnslipp.

Moderne sikkerhetsglass er utviklet med smarte teknologier som gir beskyttelse mot personskade og angrep på bygninger. For å oppnå det nødvendige beskyttelsesnivået, er det viktig å kombinere kvalitesglass med innrammingssystemer av høy standard.

Laminert glass er et populært valg for applikasjoner der det er mulighet for påvirkning eller behov for beskyttelse mot eksplosjoner, gjennomtrengning eller for applikasjoner som glassgulv og trapper. Herdet glass er en annen type sikkerhetsglass som gir ekstra styrke og termisk motstand. Fordelene med sikkerhetsglass inkluderer slag- og gjennomtrengningsmotstand, beskyttelse mot skade og angrep, beskyttelse mot nedfall av knust glass og støyreduksjon. Når sikkerhetsglasset brytes, smuldrer det opp i små kornete biter, som er mindre sannsynlig å forårsake skader.