10 måter å bruke smijern

10 måter å bruke smijern i ditt hjem

10 måter å bruke smijern i ditt hjem

Når boliginnredere og huseiere ønsker en liten forandring som gir store resultater, ser de på to ting - maling og dører. Ethvert rom i huset er i stand til en fullstendig transformasjon med bare noen få endringer. Unn hjemmet ditt et nytt utseende, en unik stil og en oppgradert følelse uansett hvilket rom du installerer en metalldør (smijerndør) eller en metallvegg (smijernsvegg) i. Selv om det kan virke som en liten endring, kan det å bytte ut de gamle dørene du har gi hjemmet ditt et helt nytt utseende. Hvis du ønsker å gjøre en endring i hjemmet ditt, kan du vurdere å legge til en smijernsdør eller smijernsvegg i følgende rom:

smijernsdor-06-min-999x800

1. Hovedsoverom

Selv om smijernsdør kanskje ikke fungerer for hvert hovedsoverom, er en indre smijernsdør eller smijernsvegg den perfekte oppgraderingen hvis rommet ditt fører ut til en balkong.
Se for deg en oppgradert dør av metall og glass, for eksempel en fransk dør, som åpner direkte ut på balkongen din. Trekk lysfiltreringsgardinene dine tilbake, og åpne dørene for frisk luft og sollys. Mal det innvendige metallet for å matche veggfargen din, og bruk en utvendig maling for å forhindre rust og utfylle utsiden av hjemmet ditt. Det er ingen grense for designalternativer når du bytter ut de gamle tredørene til smijernsdører i hovedsoverommet ditt.

smijernsdor-04-min-1002x800

2. Gjestesoverom

Har gjestesoverommet ditt en utvendig inngangsport med en egenbolt eller en egen veranda? I så fall bør du vurdere å legge til enkle eller doble smijernsdører som en egen inngang til rommet.
Behandle utsiden med maling som stopper rust og innsiden for å matche din innredning. Med litt sandpapir og en pensel, fullfører du det fantastiske nye tilskuddet på rommet ditt på kort tid.
Lag et miljø som lar gjestene føle at de går inn på et feriested når de åpner den nylig installerte franske døren eller lener seg mot smijernsdørkarmen mens de nipper til en nylaget brygge kopp fransk press om morgenen.

vinrom1-min

3. Vinrom

Det er få ting som er mer overbærende, ekstravagante eller luksuriøse enn en vinkjeller i hjemmet ditt. Men hva er en vinrom uten en unik vinromsdør å matche?
Smijernsdører er det perfekte akkompagnementet til et vinrom. Har du et stort smaksområde som grenser til vinkjelleren din? Velg doble smijernsdører med tekstur og farger for å matche utseendet og hjemmet ditt. Ikke glem å tilpasse dørutstyret ditt også. Enten hjemmet ditt har en rustikk stemning eller en gammeldags følelse, kan den rette smijernsdøren fullføre utseendet du har laget for vinrommet ditt.

smijernsdor-09-min-999x800

4. Spiserom

Enten du samles til høytiden eller arrangerer en natt med kjøttpålegg og vin blant venner, installer smijernsdører som bidrar til utseendet, følelsen og stemningen du går etter. For de med store spisestuer, bør du vurdere doble franske dører for å være en utsøkt inngangsport for gruppesamlingene.

Vurder å legge til en smijernsdør hvis du har en inngang som forbinder kjøkkenet med spisestuen. Mens en tradisjonell tredør kanskje mangler utseendet og følelsen av en lys, luftig, moderne spisestue, vil en smijernsdør passe perfekt. Smijernsdører er ofte enklere og lettere for installasjon noe som gjør det spesielt nyttig hvis du navigerer frem og tilbake fra kjøkkenet.

romm-min

5. Uteplass

Uteplasser er perfekte områder for å erstatte den gamle tredøren med en smijernsdør. Smijernsdører og smijernsvegger som har glasselementer er ideelle for disse ofte solrike områdene hjemme. La solen komme inn og se utendørs mens du fremdeles holder dekk eller uteplass lukket og trygg mot elementene. Smijernskyvedør av metall er utmerket for inngangspartier fra huset til uteplassen.

smijernsdor-05-min-1000x800

6. Solrom

Solrom er kjent for sitt lyse, luftige, moderne utseende. Disse rommene er fylt med rene linjer, skarpe vinkler og muligheten til å slippe inn så mye sollys som mulig, og passer spessielt med smijern New York Style. En moderne smijernsdør er ideell for å gi inngang til solfylte rom der du tilbringer dagen med å slappe av, nyte en kopp kaffe, lese en bok eller chatte med venner. Hvis solrommet ditt fører til en uteplass eller et dekk, kan du installere en utvendig smijernsdør for denne inngangen for å fullføre ditt perfekte utseende.

smijernsvegger-03-1003x800

7. Underholdningsrom

Gi ditt rom utseendet og følelsen av et ekte hjemmekinoanlegg når du trekker tilbake smijernsdøren for å avsløre den ekstra store skjermen du installerte bare for hjemmefilmfester med venner og familie. Skjul stygge gjenstander som akkorder, din verdifulle DVD-samling, CDer eller annet tilbehør du føler forringer rommet og utseendet med en skyvedør av metall. Tilpass dette unike rommet til det eksakte utseendet og hjemmet ditt med en smijernsdør eller en smijernsvegg med matchende maskinvare som trekker på moderne design. Bli vill og gjør dette rommet til kronen på huset ditt.

smijernsdor-09-min-999x800

8. Kjøkken

Tror du at du ikke trenger en smijernsdør på kjøkkenet ditt? Tenk igjen! Hvis du har flere innganger til kjøkkenet ditt, er sjansen stor for at du vil lukke en. Oppføringer som grenser til spisestuen eller stuen trenger ikke å være åpen for kjøkkenet hele tiden. Disse områdene er perfekte for å installere smijernsdør eller en glassvegg.
Hvorfor smijernsdør og glassvegg? Denne typen dør og vegg gir en lydbarriere fra ett rom til det neste, og lar deg se fra ett rom til det neste. Hold øye med barna dine mens du lager middag i stille ensomhet etter den lange dagen på jobben.
Ved å installere en smijernsdør og glassvegg gir du deg en lydbarriere sammen med muligheten til å opprettholde visuell kontakt med alle i neste rom.

s-glass-kontor-smijern-min

9. Kontor eller studie

Et hjemmekontor eller et studium bør være et stille fristed som gir optimale forhold for hjemmearbeid eller intellektuell virksomhet. Nå som flere enn noen gang jobber hjemmefra, har betydningen av et personlig kontor økt i rang rett sammen med behovet for en fullt fungerende internettforbindelse. Men hva om du er typen som også har barn hjemme? Er det mulig å håndtere litt fred og ro mens du også holder øye med barnehagen? Det er sikkert! Med en glass- og smijernsdør kan du få ro i sjelen. Installer en diamantmønstret dør som gir deg stil mens du gir nok areal til å se rett gjennom i neste rom. Hold et øye med barna og sørg for at de leker fint eller gjør leksene sine, mens du gjør jobben din for bedriften, holder et møte med aksjonærene eller svarer på sjefens spørsmål.

barn-s-glass-smijern-min-1198x800

10. Barnerom

Rommet som den lille sover i, pleier i, hviler i og leker i, bør være så nær et fristed som mulig. Gjør dette rommet til et lite fristed midt i hjemmet ditt der plikter krever. Smijernskyvedør danner det perfekte akkompagnementet til et stille rom der du trenger å skjule en rekke forsyninger, fra ekstra klær til bleier og alt i mellom.
Installer en smijernsdør og skjul det rotete karet med sviller, t-skjorter og babyleker. Skjul det andre skapet du bruker til husholdningsoppbevaring, bak en annen smijernsdør for et enhetlig, sammenhengende design.