Lyddemping glass

Med økende vei-, jernbane- og flytrafikk har støyisolasjon blitt en veldig viktig glassegenskap. I dag er støyisolering et ubestridt krav i ...

Med økende vei-, jernbane- og flytrafikk har støyisolasjon blitt en veldig viktig glassegenskap. I dag er støyisolering et ubestridt krav i bygningskonstruksjon for å eliminere stress og støyrelaterte problemer.

Lyd demping glass er igjen en perfekt barriere mot uønsket støy. Den effektive lydkontrollfunksjonen gjør den ideell for boliger der behovet for tilbaketrukkethet er viktig.

Uten å ofre dagslys oppnås den ønskede akustiske ytelsen til lyddempingglas,s ved å kombinere forskjellige tykkelser av glass med et PVB-mellomlag i den doble glassenheten. Hvis ønsket er et enda større lydkontroll, kan vi vårt team i Svendsen&Sönn hjelpe til å legge et større rom mellom glassrutene.

Fordeler med lydisolert dobbeltglass:

Dette glasset beskytter mot utvendig støy og sørger for fred og ro i huset.

Nyt fantastisk fred og ro i hjemmet ditt.

Beskytt deg mot stress og søvnforstyrrelser.

Skap et miljø for barna dine der de kan studere effektivt på en hyggelig måte.

Begrens støynivået fra regn og hagl på vinduene på verandaen din.

Støysvak høyeffektiv glass kan kombineres med forskjellige andre bruksområder, som solrengjøring, selvrens og dekor. Med sikte på større akustisk komfort, tilbyr vi flere typer lydisolert glass, hver med forskjellige dempningsverdier (antall dB ) for de mest forskjellige bruksområdene.