Lekker hytte med store vinduer

Skifte vindusglass - hjelp når du trenger det

Trenger du hjelp med å skifte knust vindusglass? Vi hjelper deg 24 timer i døgnet.

Har du vært uheldig og klart å knuse vindusglass, eller ønsker du hjelp med å skifte ut gammelt, slitt glass i gamle vindusrammer? Vi har skiftet vindusglass i alle typer hjem og bygg siden 1889, og vi hjelper deg med hva enn du trenger hjelp med.

Bestill befaring i dag, så tar vi en titt på hva du trenger hjelp med. Etter det mottar du et uforpliktende prisforslag.

Vi har en døgnbemannet vakttelefon. Ring 91 58 49 40 så hjelper vi deg, når enn du trenger det.

Lekker hytte med store vinduer

Vi hjelper deg

Trenger du nye vinduer, eller vil du bare ha hjelp til å skifte vindusglass i gamle vinduer? Våre vinduspesialister hjelper deg å finne den beste løsningen for deg, om det så er utskifting av gamle vinduer, eller om det er så enkelt som å bytte glass i gamle vinduer.

Knust vindusglass

Knust vindu?

Har du vært uheldig og klart å knuse et vindu? Da hjelper vi deg mer enn gjerne. Vi har døgnbemannet vakttelefon som du kan ringe om du trenger hjelp med sikring av et knust vindu. I vanlige fall anbefaler vi at du bestiller en befaring, så hjelper vi deg med å finne ut hva du trenger, og om det er mulig å bare skifte ut det knuste glasset.

Dugg på innsiden av vindu

Bytte vindusglass

Ønsker du å skifte glass i de gamle vinduene dine så er det fullt mulig. Det kan være en kostnadseffektiv måte å senke strømkostnadene dine på, da du slipper å skifte annet enn bare selve glasset. Nytt vindusglass er mer isolerende og mer effektivt enn gammelt glass, og du kan få de med en rekke egenskaper. Vurderer du å bare skifte glasset så bør du også gå over og sjekke slik at karmer ikke er slitte og utette, og at de resterende delene av vinduet er i god stand.

To håndverkere installerer et nytt vindu

Fordeler med nytt vindusglass

Å skifte ut gammelt vindusglass er en god måte å ta vare på- og bevare et hus på. Når glasset er eldre enn 30 år gamle så bør du vurdere å skifte de ut. Gammelt vindusglass fører til høyere strømkostnader på grunn av at de slipper varme ut og kulde inn. Du kan også oppleve at det trekker kaldt inn i huset ditt.

Fordeler med nytt vindusglass:

  • Lavere strømkostnader

  • Redusert varmetap

  • Forbedret inneklima

  • Mindre vedlikehold

Dugg i mellom tolagsglass i et ødelagt vindu

Dugger det mellom vindusglassene?

Dersom du opplever dugg mellom vindusglassene så betyr det at vinduet ditt er punktert. At et vindu er punktert betyr at det har skjedd en brist i mellom vindusramme og innerkarm, og luften i mellom glassene har sivet ut. Da kommer det varm luft inn i mellom vindusglassene, og det dannes kondens. Dersom et vindu er punktert er det svært viktig å få dette skiftet så fort som mulig, da det vil samles kondens i vindusrammen, og den vil etter hvert råtne.

Moderne vinduer i et moderne hjem

Installasjon av nye vinduer

Vi har vinduer i alle former og stiler, og hjelper deg å finne rett vindu for ditt hjem. Vi har vinduer i moderne stil, men vi har også vinduer til gamle hus. Med et stort utvalg så kan vi garantert finne vinduer som kler ditt hus.

Les mer om våre nye vinduer.

Velg mellom forskjellige glasstyper

Vi leverer isolerglass som standard, men vi tilbyr også:

  • Soldempende glass

  • UV-filtrerende glass

  • Smussavvisende glass

  • Støydempende glass

  • Sikkerhetsglass

  • Brannglass

Typene vindusglass:

Soldempende glass

Soldempende glass slipper inn lys, stopper varme og bidrar til et mer behagelig inneklima. Det er derfor hensiktsmessig å velge solbeskyttende glass i sør- och vestvendte rom.

UV-filter

Opplever du at møbler, gjenstander og gulv blir solbleket på grunn av sollyset gjennom vinduene? Da er svaret glass med UV-filter. Glass med UV-filter er laminert, og hindrer at UV-stråler slipper inn. Kombineres gjerne med soldempende glass.

Smussavvisende glass

For boliger med vinduer på lite tilgjengelige steder så lønner det seg å ha selvvaskende glass. Selvvaskende glass har et belegg på utsiden, som består av nanoteknologi. Solstråler treffer glasset brenner vekk skitt og smuss fra glasset, og når det regner så sprer det seg utover glasset og skyller vekk skitten. Selvvaskende vinduer er avhengig av både sol- og regn for å fungere.

Støydempende glass

Støy kan gå ut over bokvaliteten i hjemmet ditt. Det finnes forskjellige nivåer av støydempende glass, og kan tilpasses støyforholdene rundt din bolig. Vi anbefaler det i støyutsatte området.

Sikkerhetsglass

Det finnes to typer sikkerhetsglass, og det er herdet og laminert. Det brukes gjerne på steder so, er mer utsatt for innbrudd, eller når glasset må tåle høyere påkjenninger. Når laminert glass knuser så blir glasset hengende fast i en folie. Dette reduserer faren for kuttskader, og gjør det vanskeligere å bryte seg gjennom glasset. Herdet glass er mellom 3-5 ganger så hardt som tradisjonelt glass, og når det knuser så brytes det opp i små biter som reduserer faren for personskade.

Brannhemmende glass

Brannglass er spesialglass som gir en midlertidig beskyttelse mot brann. Det finnes forskjellige grader av hvor brannhemmende glasset er, men generelt sett så fungerer brannklassifisert glass som en barriere dersom det oppstår røyk og flammer i en kortere periode. Visse typer kan også gi en viss isolasjon mot varme fra brann.